Maatschappelijk betrokken (sponsoring)

Als individu en dus ook als ondernemer, bezit ik een soort van natuurlijke drang om maatschappelijk betrokken te zijn. Geïnspireerd door grote bestuurders in de publieke sector. Werken voor mensen, i.p.v. winst gedreven producten. Werken voor een maatschappelijke zaak, waar ik zeer veel affiniteit mee heb, in een omgeving waarbij werk doen verschil uitmaakt.

Ik ontvang veel voldoening vanuit mijn werk, maar ik geloof er ook in dat je altijd meer terug kunt geven aan de maatschappij. Een persoonlijk doel van mij. Dat is dan ook de reden dat ik maatschappelijk betrokken ben via vrijwilligerswerk, bestuursfuncties of sponsoring. Verenigingen en instellingen die iets betekenen voor de leefbaarheid van dorpskernen, die ondersteun ik graag met mijn kennis of inzet, maar soms ook met een financiële bijdrage.

Stichting Leeuw

Ik ben dan ook bijzonder trots als liefhebber van grote katachtigen, dat ik sinds 2020 als sponsor een bescheiden rol speel voor Stichting Leeuw. De vrijwilligers maken Stichting Leeuw tot een succes met hun tomeloze inzet voor deze majestueuze dieren.